Pilot Careers Live lanseras i Sverige

För första gången anordnas nu Pilot Careers Live i Sverige i juni. Det är en mässa för alla som funderar på en karriär som pilot. Representanter från flygbolag, pilotutbildningar och andra experter inom flygbranschen kommer att delta för att visa på möjligheter för de som överväger bli pilot.

Pilot Careers Live äger rum lördagen den 18 juni 2016 på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Tidigare har Pilot Careers Live hållits i London, Leeds, Rom, Dublin, Madrid, Frankfurt, Berlin och Milano.

Syftet med dagen är att hjälpa besökare att få bra information för att fatta välgrundade beslut om en karriär som pilot och ge dem möjlighet att förstå vad det innebär. Endagseventet är avsett för alla som har en ambition att ta anställning inom flygbolag eller bli helikopterpilot samt för militärpiloter som är intresserade av att börja på ett kommersiellt flygbolag.

– Med Pilot Careers Live vill vi hjälpa människor att få information för att kunna fatta bra beslut om att starta en framtida karriär som professionell pilot. Detta är stället där man kan ta reda på allting man behöver veta om hur karriärvägen ser ut och vilka kurser, praktik, stipendier och program som finns tillgängliga, säger Paul Yates, Event Manager på Seager.

Pilot Careers Live är fullt med information för att kunna få sitt drömyrke – förutom utställande företag anordnas även en rad seminarier av olika branschexperter.

Vad: Pilot Careers Live som organiseras av Seager
Vem: För alla som vill bli pilot
När: Lördagen den 18 juni 2016, kl 10:00 till 16:30
Var: Clarion Hotel Sign, Stockholm.
Hur: Mässbiljetter kan köpas i förväg på webbplatsen
Webbplats: www.pilotcareernews.com/live/stockholm/

Eventbrite - Pilot Careers Live - Stockholm

För tjugonde året i rad anordnar Seager Pilot Careers Live på ett tiotal platser runt om i Europa. På eventen deltar flygbolag, militär, flygskolor, universitet och pilotföreningar från hela världen med informativa seminarier. En besökare som överväger en pilotkarriär kan enkelt hitta allt material på ett ställe, vilket gör det möjligt för dem att ta välgrundade beslut om finansiering och utbildningsval. Läs mer på www.pilotcareernews.com/livewww.pilotcareernews.com, och www.seager.aero